Tryggheim søker miljøarbeidere til skoleåret 2024/25

Miljøarbeider er en person mellom 19-21 år som liker å være til stede i miljøet og som ønsker å bety en forskjell for elevene og deres fritid. Dagene er like ulike som elevene og årskullene. Derfor kan nettopp du og din person passe perfekt til oppgaven!  

Kan det være aktuelt for deg? Dette er en viktig og meningsfull stilling! Miljøarbeiderne går inn i skolens miljøteam, med arbeidsoppgaver knyttet til miljø, kristent arbeid, omsorg for enkeltelever og praktiske oppgaver. Miljøfremmende tiltak, aktiviteter knytt til idrett, friluftsliv, spillekvelder, turer, filmkvelder mm. Miljøarbeiderne er også med i det kristne arbeidet, både som kristent forbilde og gjennom planlegging og organisering av oppgaver som Bibel-lesing, møtevirksomhet og bibelgrupper sammen med ungdomsleder.

Arbeidsdagen er for det meste ettermiddag, kveld og helg. Du får dekket mat og bolig, i tillegg til miljøarbeiderlønn. Det er også mulig å være prøvevakt om du vil tjene litt ekstra.

I løpet av året reiser dere tre ganger på Ettåringskurs. Der møter du andre ettåringer og miljøarbeidere fra Misjonssambandet skoler slik at du kan få påfyll og avkobling.

Gjennom arbeidet blir du en del av noe utrolig viktig og meningsfylt for våre 195 elever på internatet. Vi vet også at det blir et meningsfylt år for deg, med mange gode erfaringer og minner for livet.

Søknad bør inneholde en kort beskrivelse med hvorfor du ønsker jobben, CV med referanse fra tidligere arbeidserfaring og kristent arbeid. Sendes til laarseth@tryggheim.no. Kanskje du kjenner noen du kunne søkt sammen med?

Har du spørsmål? Ta kontakt med en av oss:
Ungdomsleder, Lars Aarseth – laarseth@tryggheim.no /480 78 960 
Sosiallærer, Anne Kristine Tengesdal – atengesdal@tryggheim.no /952 19 730

Personvernerklæring Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Ok», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info